abigail lorick slippers

Iih se mine fine nye sko fra &other stories. Jeg flashede dem vist lige for lidt siden, men jeg har desværre ikke rigtigt fået dem brugt endnu, da de virkelig har brug for en tur omkring skohandlere og blive omsålet. Sålen er nemlig af læder og jeg forestiller mig hurtigt at de er slidt op efter en uge. Men nøj hvor jeg glæder mig til at kunne bruge dem, for de er virkelig lækre.
 photo a3684ee5-e039-49c7-a02b-bbde78c3074d.jpg
 photo 037acb9f-90ad-4d2f-b91b-9f1601ac31be.jpgTop Actress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

* Copy this password:

* Type or paste password here:

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>